Sisäiset ja ulkoiset kaunistajat™ -verkkokurssi auttaa sinua löytämään luonnollisen ja yksilöllisen kauneutesi. Tule mukaan oppimaan ja oivaltamaan luonnollinen tapa hoitaa ja lisätä kauneuttasi!

Kenties kasvoillesi on ilmaantunut muitakin juonteita kuin naururypyt? Kylpyhuoneesi meikkihylly pursuaa purkkeja ja purnukoita, mutta et tiedä tarkemmin niiden sisällöstä, saati vaikutuksista. Ruokakaupassa stressaa, kun ei oikein tiedä mitä pitäisi syödä voidakseen hyvin.


Vanha sanonta sisältää viisauden: "Jos aina teet sen, minkä olet aina tehnyt, saat aina sen, minkä olet aina saanut."  Voisitko tehdä jotain toisin? Pysähdy kuulemaan kehosi viestit ja ihosi tarpeet, niin löydät luonnollisen kauneutesi.

Kurssin sisältö


Sisäiset ja ulkoiset kaunistajat™ -verkkokurssin lähtökohtana on ajatus, että juuri sinä itse voit vaikuttaa ensisijaisesti omaan hyvinvointiisi ja kauneuteesi. Kurssilla saat tietoa, taitoa ja oivalluksia siitä, mitä se sinun kohdallasi on. Itselle sopiva ruokavalio, luonnonkosmetiikka ja kauneudenhoitorutiinit ovat osa luonnonkauniin naisen nautinnollista elämää.

Kokonaisvaltainen kauneus

Opit ymmärtämään, miten kaikki valintasi vaikuttavat hyvinvointiisi. Kehomme ja mielemme toimivat yhdessä.

Terveellinen ruokavalio

Syöminen on sallittu nautinto, kun syö viisaasti. Kurssilla opit esimerkiksi miten oikeanlaiset rasvat ja suolistosi hyvinvointi vaikuttavat ihoosi.

Luonnollinen kauneudenhoito

Miksi kannattaa valita luonnonkosmetiikkaa? Mitkä tuotteet ovat tarpeellisia? Kurssilla opastamme sinut luonnonmukaisen ihonhoidon pariin. 

Hemmottelun tärkeys

Haluamme, että opit pitämään itsestäsi huolta. Annamme sinulle vinkkejä itsesi hemmotteluun ja hoitoon.

Kauneus on kaiken turhan poistamista.”

Michelangelo

SINÄ OLET KAUNEIN SINÄ

Sisäiset ja ulkoiset kaunistajat™ -verkkokurssi auttaa sinua löytämään luonnollisen ja yksilöllisen kauneutesi. Tule mukaan oppimaan ja oivaltamaan luonnollinen tapa hoitaa ja lisätä kauneuttasi!


Kauneus on katsojan silmässä, sanoi Margaret Hungerford 1800-luvun lopulla. Totta yhä. Jokainen havaitsee kauneuden eri tavoin. Tunnetusti rakkaus kaunistaa, rakastettu on rakastavalle kaikista kaunein. Kauneus on ajatonta - se syntyy terveydestä, hyvästä olosta ja terveestä itsetunnosta.

AITO KAUNEUS

Jos peilistä katsovat harmahtavat kasvot, ihoa kiristää ja kutittaa, hiukset roikkuvat elottomina, turvottaa ja väsyttää jo heti aamusta, on viimeistään aika pysähtyä. Kaipaatko muutosta tähän kaikkeen? Vai haluatko ennaltaehkäistä edellä mainittuja tuntemuksia ja pitää raikkaan ilmeesi yllä?


Aito kauneus ei ole virheettömyyttä vaan ainutlaatuisuutta, myönteistä asennetta ja itsensä arvostamista. Suurimmaksi osaksi kauneus onkin omissa käsissäsi, ajatuksissasi ja valinnoissasi arjessa; siinä mitä ja miten syöt ja minkälaista kosmetiikkaa käytät. Sisäiset ja ulkoiset kaunistajat™ -verkkokurssilla sinulle selviää, mikä on luonnonkauniin naisen salaisuus.

KURSSILLA KÄSITELTÄVIÄ AIHEITA

 • miten pidät itsestäsi sisäisesti huolta
 • luonnonmukaisuus ruoassa
 • kaikki lähtee toimivasta aineenvaihdunnasta
 • rasvaa itseäsi oikein - sisältä ja ulkoa
 • mitä luonnonkosmetiikka on?
 • heleän ihon salaisuudet
 • sopivien ihonhoitotuotteiden ja ruoan valinta
 • helli hiuksiasi ulkoisesti, ravitse sisäisesti
 • ja paljon muuta mielenkiintoista!

Tekijöiden tervehdys


"


Ihon hehkuun voi vaikuttaa niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Halusimmekin luoda täysin uudenlaisen verkkokurssin, jossa kauneutta käsitellään kokonaisuutena. Turhan moni kärsii ruokastressistä ja kokee epävarmuutta siitä, mitä pitäisi syödä. Syöminen on sallittu nautinto, kun opit syömään viisaasti. Autan sinua tällä kurssilla löytämään juuri itsellesi sopivan, luonnonmukaista kauneuttasi rakentavan ruokavalion.


Elina Lammi 

Kouluttaja, ravitsemus

"


Sana kauneudenhoito kätkee sisälleen paljon olennaista. Iho muistaa sen miten sitä kohdellaan nyt, ja näyttää sen ikääntyessään. Myös hiusten kunnosta voi lukea paljon siitä miten koko keho voi, ja mielemme vaikuttaa siihen, kuinka säteilemme ulospäin. Me valitsemme luonnonkosmetiikan sen aidon hoitavuuden ja tehokkuuden vuoksi. Kurssilla opastan sinut luonnollisen kauneudenhoidon maailmaan.


Tiina Toratti
Kouluttaja, kauneus

"


Olemme suunnitelleet kurssille monipuolisen oppimismateriaalin oppisesi tueksi. Perinteisen tekstin lisäksi kurssillamme hyödynnetään videoita ja muita audiovisuaalisia elementtejä, jotka tekevät kurssin sisällöstä hauskan ja mielenkiintoisen. Facebook-ryhmässämme pääset jakamaan tuntemuksiasi meidän tekijöiden ja muiden kurssilaisten kanssa. Tervetuloa mukaan oppimaan!


Ida Tokola
Visuaalinen suunnittelu

Oikea ravinto tukee kauneuttasi

Ihminen on sitä mitä hän syö. Syömäsi ruoka vaikuttaa ihoosi, oloosi ja olemukseesi. Käyttämäsi kosmetiikka on myös kehosi ravintoa. Jos syöt pitkälle prosessoitua ruokaa ja käytät pitkälle prosessoitua kosmetiikkaa, se näkyy sinusta. Suolistosi ei toimi, iho ei hehku, silmät eivät välky eivätkä hiukset kiillä.

Kemiallinen stressi ja solutason tulehdus todellakin näkyy naamasta. Iho kertoo paljon siitä, miten koko keho voi. Iho reagoi herkästi ravitsemuksellisiin virheisiin. Luonnollinen ihonhoito lähtee liikkeelle sisältäpäin. Kehosi sisäelimet ovat erityisesti vastuussa ihosi hyvinvoinnista; maksa, munuaiset, lisämunuaiset, kilpirauhanen ja suolisto. Hormoniystävällinen ruoka antaa hehkua ihollesi. Naisen ravintotarpeet ovat hieman erilaiset kuin miehen.

Sisäiset ja ulkoiset kaunistajat -kurssilla käsitellään ravinnon vaikutusta kauneuteen huomioiden myös ikääntyvän ihon tarpeet. Perusasiat sopivat kaikenikäisille eli ikärajaa kurssille ei ole. Kurssin anti toimii myös ennaltaehkäisevästi.

Kuinka hoidat ihoasi luonnollisesti


Luonnonkosmetiikalla tarkoitetaan kosmetiikkaa, jonka valmistamiseen käytetyt raaka-aineet löytyvät suoraan luonnosta. Luonnonkosmetiikan koko tuotantoketjussa pyritään ottamaan huomioon niin ympäristön, ihmisten kuin eläintenkin hyvinvointi. Tätä säädellään erilaisin sertifikaatein, joiden avulla kuluttajien on helppo tunnistaa aito luonnonkosmetiikka synteettisestä kosmetiikasta.


  Sertifikaatit myös kieltävät joidenkin raaka-aineiden käytön luonnonkosmetiikassa. Esimerkiksi synteettisten säilöntäaineiden, hajusteiden tai väriaineiden käyttö on kielletty. Luonnonkosmetiikassa ei myöskään käytetä silikoneja, mineraaliöljyjä tai eläinperäisiä rasvoja ja proteiineja.


Luonnonkosmetiikka on valintamme sen aidon tehokkuuden ja puhtaiden raaka-aineiden vuoksi.  Perinteiset kosmetiikkamerkit usein mainostavat tuotteidensa tehokkuutta sillä, että ne sisältävät ravinteikasta, hoitavaa marjauutetta tai ihoa kosteuttavaa argan-öljyä. Muutaman prosentin sijaan luonnonkosmetiikka tarjoaa näitä ainesosia koko tuotteen mitalta. Tuotteet ovat siis valtavan tehokkaita, mutta samalla turvallisia, sillä ne eivät sisällä mitään turhia täyteaineita.


Verkkokurssillamme opit lisää luonnonkosmetiikan hyödyistä ja saat vinkkejä sopivien tuotteiden valintaan. Mikään kosmetiikka ei tarjoa pika-apuja hiusten tai ihon ongelmiin, vaan kaikki lähtee kokonaisuudesta ja lempeästä suhtautumisesta itseen.

Kouluttajina
Tiina Toratti ja Elina Lammi

Verkkokurssilla kouluttajinasi toimivat Tiina Toratti ja Elina Lammi. Tiina Toratti on ammatiltaan ekokampaaja ja meikkaaja, joka työskentelee Tampereella ekokampaamo Keidas by Lumossa. Elina Lammi on kokenut ravitsemuskouluttaja ja Ravitseva-yrityksen perustaja. Hän tekee työkseen erilaisia ravitsemusvalmennuksia ja työhyvinvointikoulutuksia.

Ravitseva on vuodesta 2001 toiminut ravitsemuskoulutusta ja henkilökohtaista ravitsemusneuvontaa tarjoava tamperelainen yritys. Lisäksi Ravitseva tarjoaa uudenlaista työhyvinvointia lisäävää Syö aivosi virkeiksi - työhyvinvointikoulutusta.


Ravitsevan ravitsemusfilosofia ja henkilökohtainen ravitsemusneuvonta perustuu yksilöllisesti ja henkilökohtaisesti laadittuun ruokavalioon. Ravitsemustarpeet ovat erilaiset eri elämänvaiheissa ja niitä pitääkin tarkistaa aika-ajoin. Toisen herkku on toisen myrkky - eli mikä sopii kaverille, ei välttämättä sovi itselle.


Ravitsevan toiminnan tavoitteena on saattaa ravitsemusteoria asiakkaiden arjessa maukkaiksi käytännön teoiksi. Ravitsevan toiminnan arvopohja on ekogastronomiassa; hyvä, hoitava ja nautinnollinen syöminen kulkee käsikädessä luonnonsuojelun ja eläinten oikeuksien kanssa. Luomu, lähiruoka ja luonnonantimien hyödyntäminen mahdollistaa hyvän ja kestävän kehityksen ruokalautasella.


Olemme osa luontoa ja sen vuoksi meidän tulee elää vuorovaikutuksessa sen kanssa, luontoa kunnioittaen. Ruoasta nauttiminen ei saa jäädä terveellisyyden varjoon. Syöminen on sallittu nautinto, kun syö viisaasti!
Elina Lammi

Keidas by Lumo on vuonna 2015 perustettu luonnonkosmetiikan putiikki, ekokampaamo, ja ekohoitola Tampereen keskustassa. Palveluissa käytetään ainoastaan tehokkaita ja lempeän hoivaavia luonnon raaka-aineita; mm. ekokampaamossa tuotteet ovat 100% luomulaatuisia kasvivärejä, raaka-aineina käytetään myös luonnon savea ja merilevää.


Meikkipalvelut toteutetaan Zuii Organic -kukkaismeikkisarjalla, jonka raaka-aineet tulevat 100% luonnosta, lisäksi minimissään 95% valmistusaineista on luomuviljeltyjä. Keitaalla asiakkaan oman kauneus löytyy luonnon keinoin, hoitaen ja hellien.


Keidas tarjoaa rentouttavan hengähdystauon arjen kiireen keskelle. Stressi on tiedetysti isossa roolissa myös ihon ja hiusten hyvinvoinnissa. Ekologiset arvot näkyvät Keitaan arjessa; pakkausjätteet kierrätetään hyvin, kaikki markkinointimateriaalit on painettu kierrätyspaperille, suuri osa kalusteista on kierrätettyjä, pesuaineet ovat luonnollisia. Toimintaa kehitetään jatkuvasti vihreämpään suuntaan.
Tiina Toratti


​Miksi osallistua
kurssillemme


ILMAISET
WEBINAARIT


Verkkokurssimme alkaa 1.11.2018 klo 18.00 järjestettävällä ilmaisella webinaarilla ja päättyy toiseen webinaariin 30.11.2018 klo 18.00.

VIIKOITTAISET KURSSIMATERIAALIT


Saat viikoittain sähköpostiisi kurssimateriaalin ja tehtäviä, joita voit opiskella verkossa juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

FACEBOOK-
RYHMÄN TUKI


Kurssillamme on oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa keskustelemme kurssin aiheista ja julkaisemme ajankohtaisia kauneusuutisia.

Tee päätös pitää itsestäsi huolta

Ennen kuin voit nähdä konkreettisia tuloksia, sinun pitää tehdä päätös, josta muutoksesi alkaa. Tee siis nyt päätös osallistua kurssille, ja prosessisi voi alkaa. Päätöksen tehtyäsi siirryt ajatuksista kauniisiin tekoihin. 


Loppujen lopuksi kauneus on omissa käsissäsi, ajatuksissasi ja valinnoissasi arjessa; siinä mitä ja miten syöt ja minkälaista kosmetiikkaa käytät. Kurssin lopuksi sinulle on selvinnyt, mikä on luonnonkauniin naisen salaisuus!

Tule mukaan!

Kun ostat nyt, saat Sisäiset ja ulkoiset kaunistajat -verkkokurssimme edulliseen 98,00€ hintaan (normaalisti 149,00€). 

Vinkki: Osta kurssi lahjaksi

Sisäiset ja ulkoiset kaunistajat™-kurssi on hyvä lahja, josta on saajalleen iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa!


Toimi näin:

 • Laita viesti elina.lammi@ravitseva.fi ja otsikoksi Lahjakortti
 • Kerro viestissä, kuinka monta kurssi-osallistumista ostat
 • Mainitse viestissä lahjansaajien tiedot: koko nimi ja sähköpostiosoite, sekä oma osoitteesi laskutusta varten.
 • Lähetämme sinulle sähköpostiin tulostettavan lahjakortin.
 • Lahjan saajat saavat meiltä viestin sekä tunnukset kurssille.

© Sisäiset ja ulkoiset kaunistajat 2018. All rights reserved.