Painonpudotus-startti

Eikö laihduttaminen onnistu? Tuntuuko elämä muutenkin junnaavan paikoillaan? Kaipaatko muutosta ja tasapainoa elämääsi?

Vanha sanonta pitää paikkansa; ”Jos aina teet sen minkä olet aina tehnyt, saat sen, minkä olet aina saanut.” Uskalla siis ajatella toisin. Muutos on mahdollista Aarrekartta-työtapaa hyödyntäen.

Tule Painonpudostus-starttiin!

Kaksi tapaamista tiistaisin 24. ja 31.1. klo 17.30-20. Jos löytyy innokkaita, niin voidaan perustaa ryhmä asian tiimoilta. Hinta aloitukseen on 38€.

  • 24.1. käydään läpi Painavaa asiaa kevyesti pureskeltuna; miksi laihduttaminen on niin vaikeaa, lihavuus on usein aliravitsemustila, stressi ja laihduttaminen, hormonit ja ravitsemus, suoliston hyvinvointi, rasvahappotasapaino ja monta muuta mielenkiintoista asiaa.
  • 31.1. tehdään Aarrekartta. Aluksi perehdytään siihen, mikä Aarrekartta-työtapa on ja mihin sen toimivuus perustuu. Seuraavaksi tehdään kolme erilaista karttaa; visuaalinen, auditiivinen ja kinesteettinen, siten jokainen löytää itselle sopivan aarrekartta-työtavan. Aarrekartta  auttaa toteuttamaan unelmia. Unelma hoikasta olemuksesta ei vielä riitä pysyvän tuloksen saavuttamiseen. Mieli virittyy vain mielikuvaan tiukasta laihdutuskuurista ja epäonnistuneista laihdutusyrityksistä. Aito unelma on käsitys siitä, miltä näytän, miltä tuntuu ja mitä hyvää elämääni saan, kun unelma on totta eli tavoitepaino on saavutettu.  Aarrekartta toimii ja on mielenkiintoinen prosessi. Unelmilla on tapana toteutua!