Ravitsemusneuvonta

Ravitseva tarjoaa Tampereen parasta ravitsemusneuvontaa ja auttaa sinua ravitsemuspulmissasi.

Sparraussopimuksen tehneelle takuu; saat rahat takaisin, jos tuloksia ei saavuteta sovitussa ajassa!

”Syöminen on sallittu nautinto, jonka kohtuus mahdollistaa” Elina Lammi

Ravitsemusneuvonnasta saa apua moni muukin kuin esimerkiksi keliakiaa tai maitoallergiaa sairastava. Onko sinulla turvotusta? Nukutko huonosti ja on vetämätön olo? Masentaako? Eikö laihdutus onnistu? Monien epämääräisten vaivojen taustalla on vääränlainen ruokavalio ja asenne syömiseen. Ravitsemus-sparrauksen voikin mieltää mielen ja kielen muutosohjelmaksi.

Yleiset ravitsemussuositukset sopivat vain harvalle. Syöminen on yksilöllinen asia, ei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa syödä hyvin. Henkilökohtaisessa neuvonnassa suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva ruokavalio. Joskus yksi tapaaminen riittää selvittämään ravitsemushaasteet, joskus tarvitaan useampi kerta.

Ruonvalmistukseen tarvitaan hyvät raaka-aineet, oikea asenne ja ripaus luovuutta!

Jos sinulta ei ruoanvalmistus luonnistu, voidaan opetella kokkailua yhdessä omassa keittiössäsi. Siirretään teoria käytäntöön ja uuden ruokavalion noudattaminen helpottuu, kun löydät silmä-, sormi- ja suutuntuman syömiseesi. Kun sinulle sopivasta viisaasta syömisestä on tullut luonnollinen osa elämääsi, voit keskittyä syömisessä siihen tärkeimpään eli ruoasta nauttimiseen ilman syyllisyyttä!

Pysyvien tulosten varmistamiseksi on mahdollista laatia myös sparraussopimus.

 

Vinkki! Henkilökohtaisen ravitsemusneuvonnan voi ostaa myös lahjaksi.

Haluatko lisätietoa?