Sisäiset ja ulkoiset kaunistajat

Aito kauneus ei ole virheettömyyttä vaan ainutlaatuisuutta, myönteistä asennetta ja itsensä arvostamista. Suurimmaksi osaksi kauneus on omissa käsissäsi, ajatuksissasi ja valinnoissasi arjessa; siinä mitä ja miten syöt ja minkälaista kosmetiikkaa käytät.

Kauneus on katsojan silmässä, sanoi Margaret Hungerford 1800-luvun lopulla. Totta yhä. Jokainen havaitsee kauneuden eri tavoin. Tunnetusti rakkaus kaunistaa, rakastettu on rakastavalle kaikista kaunein. Kauneus on ajatonta – se syntyy terveydestä, hyvästä olosta, terveestä itsetunnosta ja oikeista valinnoista.

”Kauneus on omissa käsissäsi, ajatuksissasi ja valinnoissasi arjessa; siinä mitä ja miten syöt ja minkälaista kosmetiikkaa käytät.”

RUOKA ON KOSMETIIKKAA JA KOSMEETIIKKA RUOKAA

Sisältä ja ulkoa ravittu iho hehkuu hyvinvointia ja elinvoimaa.
Ihminen on sitä mitä hän syö. Syömäsi ruoka vaikuttaa ihoosi, oloosi ja olemukseesi. Käyttämäsi kosmetiikka on myös kehosi ravintoa. Jos syöt pitkälle prosessoitua ruokaa ja käytät pitkälle prosessoitua kosmetiikkaa, se näkyy sinusta. Kauneus on kaiken turhan poistamista niin ruokalautasella kuin kosmetiikassakin. On tärkeää satsata luonnonmukaisuuteen ja laatuun – vähän on enemmän.

”Käyttämäsi kosmetiikka on myös kehosi ravintoa. Jos syöt pitkälle prosessoitua ruokaa ja käytät pitkälle prosessoitua kosmetiikkaa, se näkyy sinusta.”

IHO ON TAPOJESI PEILI

Rutiinit ovat monelle kauhistus ja monen asian suhteen kannattaakin välttää kaavoihin kangistumista. Ihon hoidossa rutiinit ovat kuitenkin kaiken perusta. Säännöllinen puhdistus, ravitseminen ja rentoutuminen ovat kolme perusasiaa, joista kannattaa tehdä elämäntapa.

Ravitseminen tapahtuu kahdesta suunnasta; sisäisesti ja ulkoisesti. Kauneuden ravitsemuksellinen perusta rakentuu hyvistä rasvahapoista, laadukkaasta proteiinista, vedestä ja antioksidanteista. Suoliston hyvinvointi mahdollistaa, että kyseiset ainesosat imeytyvät kehoosi ja sieltä lopulta ihoosi.

Stressi laskee koko elimistön vastustuskykyä ja näkyy herkästi ihon kunnossa. Jos työstressiä on vaikea hillitä, niin yritä saada joku muu asia paremmalle tolalle; liiku edes vähän ja ulkoile säännöllisesti, satsaa ruokasi laatuun. Askel kerrallaan onnistut.

HEMMOTTELE ITSEÄSI

Itsensä hemmotteleminen ei ole turhamaisuutta. Se tuo hyvän olon, tasapainon ja energian elämääsi. Opi nauttimaan elämästä ja huolehtimaan itsestäsi luonnollisesti. Syö hyvää luonnonmukaista ruokaa nauttien aina, kun se vaan on mahdollista. Käytä luonnonkosmetiikkaa ja helliviä hoitoja. Syö hyvinvointia itsellesi ja luonnolle valitsemalla viisaasti ruokasi.

Muista, että hemmottelua ei ole ahmiminen ja jatkuva sohvalla löhöäminen. Laiskottelu silloin tällöin puolestaan on! Miten sinä hemmottelet itseäsi? Lue Sisäiset ja ulkoiset kaunistajat- verkkokurssista tästä linkistä.

VINKKI

Pidä puhdistava raakaravintoviikonloppu näin vuoden aluksi. Syö ainoastaan tuoreita luomuvihanneksia ja hedelmiä. Juo paljon vettä, yrttiteetä, mehulingolla puristettuja tuoremehuja ja smoothieita. Käy hellimässä itseäsi vaikkapa kasvo- tai jalkahoidossa, niin puhdistuminen tehostu